Botox Zoetermeer

De Allure Clinic in Zoetermeer zorgt ervoor dat jij er weer helemaal stalend uit komt te zien. We bieden namelijk verschillende behandelingen aan die de huid verbeteren. Hierbij maken wij onder andere gebruik van acne-therapie, microneedling en botox, kortom alles op het gebied van huidverbetering. Welke behandeling je ook kiest, bij ons ben je altijd aan het juiste adres voor een stralende huid. De botox behandeling wordt gebruikt om een frissere uitstraling in het gezicht te creëren. Dunne lijntjes en rimpels worden verminderd waardoor je er minder vermoeid uitziet.

Om jou zo goed mogelijk te helpen met een botox behandeling wordt er ten alle tijden eerst een intakegesprek ingepland. Dit gesprek is er om jou een beter beeld te geven van de kliniek en de behandeling, en daarnaast de behandelaar een beter beeld te geven van jouw huid. Ook geeft de behandelaar advies op het gebied van huidverbetering.

 

Wij vinden het bij Allure Clinic belangrijk dat je op de hoogte bent van alle opties en bespreken deze dan ook graag met jou. Samen kijken jullie naar de mogelijkheden en kosten die deze behandeling met zich meebrengt. We zorgen ervoor dat volledig achter de behandeling staat voordat je akkoord gaat. Dit is ook voor de behandelaar een belangrijk punt. De behandeling wordt pas gestart als jullie het samen met elkaar eens zijn. Ook wanneer je besluit liever een andere behandeling toe te passen, ben je bij ons van harte welkom. Daarnaast helpen wij u ook graag aan een stralende glimlach. Hiervoor kun je een bezoek brengen aan onze tandarts binnen de kliniek.

Waarom een botox behandeling in Zoetermeer?

Botuline Toxine wordt in de volksmond ook wel botox genoemd en zorgt ervoor dat spieren ontspannen. Botox bestaat uit natuurlijke eiwitten die via een naald in de huid worden gespoten. Wanneer de spieren zich ontspannen, wordt de huid als het ware glad getrokken. Dit zorgt ervoor dat lijntjes en rimpels minder zichtbaar zijn of zelfs verdwijnen. Deze manier van huidverbetering geeft een frissere en minder vermoeide uitstraling. Botox wordt in de medische wereld al meer dan 40 jaar gebruikt en is inmiddels in meerdere klinieken als behandeling te vinden. De beste botox kliniek vind je in Zoetermeer, namelijk Allure Clinic. Doordat er gebruik gemaakt wordt van de beste producten en professionals ben je bij ons aan het juiste adres.

Botox behandeling Zoetermeer

Een botox behandeling is zeer persoonlijk en is afhankelijk van een aantal factoren. Zo spelen leeftijd, roken en de zon een zeer grote rol in de kwaliteit van jouw huid. De kwaliteit van je huid heeft weer een zeer grote invloed op de behandeling met botox. Ook is het gebruik van eerdere fillers of eerdere botox behandelingen van groot belang. Al deze factoren worden tijdens het intakegesprek met jou besproken. Op basis van de informatie die jij de behandelaar geeft, wordt een behandeling opgesteld. Uiteraard wordt er ook naar je huid gekeken. Wanneer de behandelaar van mening is dat een andere behandeling beter is voor jouw huid, dan zal je hierover worden geadviseerd. Door middel van een goed gesprek komen jullie samen tot de beste botox behandeling die jouw huid zal doen stralen. Voor botox in Zoetermeer ga je voor de beste service naar Allure Clinic.

Veilig en professioneel

Binnen onze praktijk willen wij enkel het beste voor jou en jouw huid. Om deze reden maken wij dan ook gebruik van de best mogelijke producten en apparatuur op het gebied van huidverbetering. Al onze producten zijn voorzien van de nodige keurmerken en zijn grondig getest. Allure Clinic werkt alleen met 100% veilige botox. Deze botox wordt geproduceerd door een erkende medische fabrikant die al jaren veilige botox produceert. Deze producten in combinatie met de beste apparatuur en een professionele behandelaar zorgt ervoor dat u de beste botox in Zoetermeer krijgt. Alle cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door onze cosmetische arts. Of het nu gaat om botox, fillers of microneedling. Alles gebeurt met de nodige veiligheid en professionaliteit. In onze botox kliniek in Zoetermeer hebben wij een vaste huidtherapeut in dienst. Zij is in bezit van de nodige registraties BIG, NVH en KP. Door een bezoek te brengen aan onze botox kliniek in Zoetermeer zorgen wij ervoor dat je je weer helemaal jezelf voelt. We helpen jou je onzekerheden weg te nemen.

Allure op haar best.
Verbeter jezelf en ga zelfverzekerd door het leven. Allure luistert aandachtig en adviseert.

Onlangs begonnen en het potentieel is nog lang niet bereikt. Allure begon haar clinic in 2021 met een visie, een nieuwe kwaliteitsstandaard neer zetten waar de rest wat van kan leren. Wanneer je een afspraak bij Allure maakt, ben je in goede handen. Is het voor een simpele ingreep als tanden bleken? Van harte welkom! Kom je voor een ingewikkelde ingreep, dan verwelkomen wij jou ook graag. 

Mondhygiëne behandeling Gingivitis/Parodontitis

Gingivitis: Ontstoken tandvlees noemen ze gingivitis. Vaak rood en gezwollen en bloedt het meestal bij poetsen of eten. De ontsteking van het tandvlees wordt veroorzaakt door bacteriën. De bacteriën bevinden zich in de tandplak. Het tandvlees raakt daardoor geïrriteerd en er start een afweerreactie. Het tandvlees zal hierdoor opzwellen en zal de doorbloeding van de tandvlees toenemen. Een ontsteking is het resultaat. 

Parodontitis: Wanneer een ontsteking aan het tandvlees zich uitbreidt naar het ondergelegen kaakbot spreken we dus van parodontitis. Het kaakbot rondom de tanden en kiezen gaat verloren en uiteindelijk kan er zoveel kaakbot verdwijnen dat de tanden en kiezen los gaan staan en ze ten slotte uit kunnen vallen. Een tijdige behandeling kan het verlies van tanden en kiezen voorkomen. Tijd voor een fris gebit? Maak direct een afspraak.