Fillers Zoetermeer

De behandelaars, producten en apparaten van Allure Clinic zorgen ervoor dat jij de beste behandeling voor huidverbetering ontvangt. Je kunt bij ons terecht voor alles omtrent huidverbetering, of het nu gaat om fillers, microneedling of acne-therapie. Fillers is een van de huidverbetering manieren die we bij Allure Clinic aanbieden. Het zorgt er namelijk voor dat het gezicht veerkrachtiger wordt en laat ongewenste rimpels in het gezicht verdwijnen. Ook kunnen fillers gebruikt worden om de lippen op te vullen of contour lijnen aan te brengen. In het algemeen zorgen fillers ervoor dat jouw gezicht een frisse uitstraling krijgt. Allure Clinic is de beste keuze als het gaat om fillers Zoetermeer. Wij doen er namelijk alles aan zodat jij je weer goed in je huid voelt. Net als jij zetten we de kwaliteit van jouw huid bovenaan. Om jou hierin zo goed mogelijk te helpen gaan wij voor de behandeling graag een gesprek met jou aan. Hierin worden de verwachtingen vanuit beide kanten besproken. Aan de hand van dit gesprek wordt een behandeling opgesteld die jouw onzekerheden weg neemt. Bij Allure Clinic zijn wij niet alleen experts op het gebied van huidverbetering, wij beschikken ook over de juiste middelen voor een gezonde en stralende glimlach. Hiervoor breng je een bezoek aan onze erkende mondhygiënist of tandarts.

Wat zijn fillers?

Voordat je ervoor kiest om fillers in Zoetermeer te laten inbrengen is het belangrijk dat je weet wat het inhoudt. Het woord filler komt af van het Engelse woord, dat letterlijk opvuller betekent. Dat is precies wat er gebeurt; fillers zorgen ervoor dat rimpels, lippen of de slapen worden opgevuld. Het opvullen zorgt ervoor dat lijntjes verdwijnen en de huid gladder wordt. Ook kunnen fillers gebruikt worden om lippen te vergroten. Fillers worden vaak geleverd op basis van hyaluronzuur en worden ook gebruikt bij Allure Clinic. Dit is een natuurlijke stof die uiteindelijk door het lichaam wordt afgebroken. Dit betekent dat een behandeling na 8 tot 12 maanden opnieuw uitgevoerd zal moeten worden om het gewenste effect te behouden. Bij Allure Clinic helpen we jou graag met het inbrengen van deze fillers in Zoetermeer. Je kunt bij ons terecht voor advies, een eerste behandeling, maar helpen jou ook graag met het herhalen van een behandeling. We zorgen ervoor dat de fillers zo natuurlijk mogelijk worden gemaakt en houden hierin altijd rekening met jouw wensen.

Behandeling van fillers in Zoetermeer

Allure Clinic maakt gebruik van de filler genaamd TEOSYAL RHA. Deze filler is 100% veilig en is gebaseerd op hyaluronzuur. Hier wordt gebruik van gemaakt omdat dit een lichaamseigen stof is. Dit wil zeggen dat het lichaam deze stof herkent en later op een natuurlijke wijze afbreekt. Hierdoor zit je niet vast aan jouw filler en is de werking slechts tijdelijk. Daarnaast zorgt het gebruik van een lichaamseigen stof ervoor dat het product niet schadelijk is voor jouw lichaam. Dit merk fillers houdt ook rekening met de mimiek van het gezicht. Dit zorgt ervoor dat de fillers het vermogen hebben zich te bewegen en aan te passen aan het gezicht. Hierdoor ben je nog steeds in staat uitdrukkingen in het gezicht te blijven zien, waardoor de filler natuurlijker uitziet. De teosyal filler wordt wereldwijd door verschillende medici gebruikt en heeft zeer goed ervaringen. Ook onze huidtherapeut heeft door ervaring goede beoordelingen van deze filler ontvangen. Om deze reden maken wij dan ook enkel gebruik van deze filler.

Professionele behandelaar fillers Zoetermeer

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door een erkende cosmetische arts. Zij is door jarenlange ervaring op de hoogte van de nieuwste producten en beste behandelingen. Hierdoor ontvang je de best mogelijke behandeling op het gebied van fillers in Zoetermeer. De behandeling wordt van tevoren met jou, tijdens een eerste intakegesprek, besproken. Alle mogelijkheden en jouw wensen worden doorgenomen, zodat jullie beide zeker weten welke behandeling het gewenste effect gaat leveren. Uiteraard zal de behandelaar jou adviseren in je keuze en wellicht een andere behandeling voorstellen. Onze behandelaar is een erkend cosmetische arts en huidtherapeut. Daarnaast is zij geregistreerd bij organisaties als KP, NVH en BIG. Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling van onze huidtherapeut? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons.

Allure op haar best.
Verbeter jezelf en ga zelfverzekerd door het leven. Allure luistert aandachtig en adviseert.

Onlangs begonnen en het potentieel is nog lang niet bereikt. Allure begon haar clinic in 2021 met een visie, een nieuwe kwaliteitsstandaard neer zetten waar de rest wat van kan leren. Wanneer je een afspraak bij Allure maakt, ben je in goede handen. Is het voor een simpele ingreep als tanden bleken? Van harte welkom! Kom je voor een ingewikkelde ingreep, dan verwelkomen wij jou ook graag. 

Mondhygiëne behandeling Gingivitis/Parodontitis

Gingivitis: Ontstoken tandvlees noemen ze gingivitis. Vaak rood en gezwollen en bloedt het meestal bij poetsen of eten. De ontsteking van het tandvlees wordt veroorzaakt door bacteriën. De bacteriën bevinden zich in de tandplak. Het tandvlees raakt daardoor geïrriteerd en er start een afweerreactie. Het tandvlees zal hierdoor opzwellen en zal de doorbloeding van de tandvlees toenemen. Een ontsteking is het resultaat. 

Parodontitis: Wanneer een ontsteking aan het tandvlees zich uitbreidt naar het ondergelegen kaakbot spreken we dus van parodontitis. Het kaakbot rondom de tanden en kiezen gaat verloren en uiteindelijk kan er zoveel kaakbot verdwijnen dat de tanden en kiezen los gaan staan en ze ten slotte uit kunnen vallen. Een tijdige behandeling kan het verlies van tanden en kiezen voorkomen. Tijd voor een fris gebit? Maak direct een afspraak.