Huidkliniek Zoetermeer

Bij onze huidkliniek in Zoetermeer kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Deze behandelingen verschillen van huidverbetering tot het verwijderen van haren. Enkele voorbeelden van deze behandelingen zijn acne-therapie, ontharing en microneedling, maar ook voor fillers kunt u bij ons terecht. Binnen onze praktijk willen we alleen het beste voor u en uw huid. Om deze reden maken wij dan ook enkel gebruik van de hoogwaardige apparatuur. Bij Allure Dental & Medical Skin Clinic werken goed opgeleide specialisten op het gebied van huidtherapie, tandheelkunde en mondhygiëne die allen met hoogwaardige apparatuur werken. Om ervoor te zorgen dat u de juiste behandeling in onze Medical Skin Clinic in Zoetermeer ontvangt, plannen wij eventueel eerst een intakegesprek in. Dit gesprek is om een goed gevoel te krijgen over onze praktijk en de behandelaars, maar ook zodat wij inzicht krijgen in uw wensen en behoeften. Op basis van die informatie zal een behandelplan worden opgesteld. Daarnaast bespreken wij tijdens dit gesprek de mogelijkheden en de duur van de behandelingen. Pas wanneer u zeker weet dat wij de juiste keuze zijn, beginnen we met de behandeling.

Verschillende behandelingen

Afhankelijk van uw wensen, huid en huidige verzorging, maken wij een behandeling op maat. Wanneer u last heeft van een onrustige huid in de vorm van mee-eters, ontstekingen of pukkels, kunt u bij ons terecht voor een acne-behandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat acne verminderd wordt en uw huid er beter uitziet. Wij bieden verschillende vormen van acne-behandeling aan en zijn wij daarnaast ook gespecialiseerd in acne-littekens en grove poriën. In onze kliniek maken wij ook gebruik van laser ontharing. Deze laser ontharing zorgt ervoor dat haartjes minder snel terug komen en uiteindelijk niet meer terug zullen groeien. Echter zijn er meerdere behandelingen die wij uitvoeren in onze huidkliniek. Eén van deze behandelingen is het gebruik van microneedling. Microneedling is het aanbrengen van zeer fijne trillende naaldjes op de huid. Deze naaldjes bevorderen de aanmaak van fibroblasten, collageen en elastine (bindweefsel) om de huid te vernieuwen en mooier te maken, zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. Uw huid wordt zo voller, sterker, steviger, gladder en weerbaarder. Daarnaast bieden wij ook gezichtsverzorging aan, onder andere door het gebruik van fillers. Dit zorgt er ook voor dat de huid er weer gladder en strakker uit komt te zien.

Beste apparatuur

De huid is een belangrijk onderdeel van uw lichaam en dat weten wij als geen ander. Om deze reden maken wij dan ook alleen gebruik van hoogwaardige apparatuur.

 

Bij Allure Clinic gebruiken we de Quanta System Duetto MT EVO, het veiligste en meest effectieve laserapparaat. De twee laserbronnen maken gecombineerde lasertechnieken mogelijk. De Alexandrite 755nm laser is de gouden standaard voor het ontharen van huidtypes I tot III en hyperpigmentatie behandeling. De Nd:YAG 1064nm laser kan worden gebruikt voor huidtypes IV-VI en voor vasculaire behandelingen. Met deze twee lasers kunnen dus zowel lichte als donkere huidtypes worden behandeld.

 

Deze Mixed Technology lasertechniek zorgt ervoor dat het ontharen en de vasculaire behandelingen veel minder pijn doen dan bij andere lasertechnieken. Daarnaast is ook de kans op complicaties lager omdat er per golflengte lagere frequenties worden gebruikt. Het combineren van deze golflengtes maakt lastige indicaties zoals het behandelen van beenvaatjes en het ontharen bij een donkere huid gemakkelijker (Tobrix medical equipment, 2021). Zowel mannen als vrouwen kunnen gebruik maken van deze behandeling, en deze kan overal op het lichaam worden toegepast. Definitief ontharen met het gebruik van deze lasers is dé manier om ongewenste haargroei tegen te gaan. Voor meer informatie kunt u terecht op www.tobrix.com.

 

Zimmer Cryo 6

Tijdens de laserbehandelingen is het van belang dat de huid goed wordt gekoeld. Wij gebruiken hiervoor het koelingsapparaat Zimmer Cryo 6, wat het comfort van de patiënt verhoogt en de kans op ongewenste bijwerkingen vermindert.

Erkende cosmetische arts bij huidkliniek Zoetermeer

Wanneer u een behandeling bij onze erkende cosmetische arts wilt plannen, kunt u ons altijd contacteren voor meer informatie en om een afspraak te maken. Een intakegesprek is niet altijd noodzakelijk, maar kan fijn zijn zodat we alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Doordat we bij de Medical Skin Clinic in Zoetermeer weten dat iedere huid anders is, benadrukken wij het belang van het eerste gesprek. Door dit eerste gesprek is de huidtherapeut op de hoogte van uw huidtype en kan zij de behandeling hierop aanpassen. Ook weet zij door werkervaring goede adviezen te geven zodat uw huid verbeterd. Alle huidbehandelingen worden uitgevoerd door een erkende cosmetische arts die geregistreerd is bij de kwaliteitswet BIG en lid is van de beroepsvereniging NVH.

Allure op haar best.
Verbeter jezelf en ga zelfverzekerd door het leven. Allure luistert aandachtig en adviseert.

Onlangs begonnen en het potentieel is nog lang niet bereikt. Allure begon haar clinic in 2021 met een visie, een nieuwe kwaliteitsstandaard neer zetten waar de rest wat van kan leren. Wanneer je een afspraak bij Allure maakt, ben je in goede handen. Is het voor een simpele ingreep als tanden bleken? Van harte welkom! Kom je voor een ingewikkelde ingreep, dan verwelkomen wij jou ook graag. 

Mondhygiëne behandeling Gingivitis/Parodontitis

Gingivitis: Ontstoken tandvlees noemen ze gingivitis. Vaak rood en gezwollen en bloedt het meestal bij poetsen of eten. De ontsteking van het tandvlees wordt veroorzaakt door bacteriën. De bacteriën bevinden zich in de tandplak. Het tandvlees raakt daardoor geïrriteerd en er start een afweerreactie. Het tandvlees zal hierdoor opzwellen en zal de doorbloeding van de tandvlees toenemen. Een ontsteking is het resultaat. 

Parodontitis: Wanneer een ontsteking aan het tandvlees zich uitbreidt naar het ondergelegen kaakbot spreken we dus van parodontitis. Het kaakbot rondom de tanden en kiezen gaat verloren en uiteindelijk kan er zoveel kaakbot verdwijnen dat de tanden en kiezen los gaan staan en ze ten slotte uit kunnen vallen. Een tijdige behandeling kan het verlies van tanden en kiezen voorkomen. Tijd voor een fris gebit? Maak direct een afspraak.