Huidtherapie Zoetermeer

Huidtherapie kan zorgen voor een stralende huid en kan jou er zelfs jonger uit laten zien. Bij Allure Clinic bieden wij verschillende behandelingen aan op gebied van huidtherapie in Zoetermeer. De behandelingen hangen af van wat jij nodig hebt en hoe jouw huid eraan toe is. Zo bieden wij huidverbetering behandelingen aan, maar kun je ook terecht voor het ontharen van het lichaam. Waar je ook voor komt, bij Allure Clinic helpen we jou graag zelfverzekerd de kliniek te verlaten. Dit realiseren wij door enkel met de beste apparatuur en erkende professionals te werken. Hierbij geldt niet alleen huidtherapie, maar ook mondzorg zoals een tandarts of mondhygiëniste. Waar je ook voor komt, wij doen er alles aan om jou beter te laten voelen en je stralend de deur uit te laten gaan.

Verschillende soorten huidtherapie in Zoetermeer

Wanneer je een huidtherapie behandeling wenst te krijgen, heb je geen verwijzing van de huisarts nodig. Echter is het aan te raden dat wanneer je last hebt van een aandoening, je dit duidelijk aangeeft bij de huidtherapeut. Op deze manier kan zij ervoor zorgen dat er op de juiste manier mee om wordt gegaan. Binnen onze praktijk voor huidtherapie in Zoetermeer bieden we verschillende behandelingen aan die geschikt zijn voor jou. Het doel van de behandeling is om jou beter te laten voelen zodat je stralend de deur uit kunt lopen. Waar je ook voor komt, wij helpen jou altijd om beter in je vel te komen zitten. Zo helpen we jou als je last hebt van puistjes of mee-eters. Er wordt dan gebruik gemaakt van een acne-therapie die niet alleen ervoor zorgt dat puistjes minder worden, maar ook de littekens herstelt. Naast de acne-therapie bieden wij microneedling aan als huidtherapie. Microneedling wordt gebruikt wanneer je veel last hebt van vlekjes of een oneffen huid. Door gebruik te maken van verschillende kleine naaldjes zullen vlekjes verdwijnen en zal de huid gladder worden. Daarnaast maken we gebruik van fillers als vorm van huidtherapie. De fillers vullen oneffenheden op, waardoor je frisser oogt. De huidtherapie in Zoetermeer wordt voor een groot deel of gedeeltelijk door de verzekering vergoed.

Advies voor huidtherapie in Zoetermeer

Huidtherapie is in verschillende soorten en maten te verkrijgen en zo ook binnen onze kliniek. Welke behandeling je ontvangt, is afhankelijk van jouw wensen en jouw type huid. Het is niet altijd mogelijk de door jou gewenste behandeling uit te voeren. Onze huidtherapeut staat ten alle tijden voor je klaar om je te adviseren in jouw keuze en een eventuele behandeling uit te voeren. Om er zeker van te zijn dat je de juiste behandeling ontvangt, wordt er van tevoren een intakegesprek ingepland. Tijdens dit intake gesprek wordt de huidige verzorging van jouw huid besproken. Ook wordt de huid even kort bekeken om zo het type te bepalen. Dit zorgt ervoor dat de huidtherapeut een goed beeld heeft van jouw huid. Op basis van deze informatie kan onze huidtherapeut de behandeling bepalen. Echter kan het voorkomen dat een behandeling niet aan te raden is voor jouw huid. In dit geval zal de therapeut dit met jou bespreken. Op deze manier weet zowel jij als de huidtherapeut wat er staat te gebeuren. Pas wanneer jullie beide akkoord zijn zal er een behandeling plaatsvinden.

Beste keuze voor huidtherapie in Zoetermeer

Om ervoor te zorgen dat jij de best mogelijke behandeling ontvangt die goed is voor jouw huid, maken wij enkel gebruik van de beste apparatuur dat bestuurd wordt door erkende professionals. Wij weten namelijk hoe belangrijk een goed uitziende huid kan zijn en willen dan ook alleen het beste voor jou en jouw huid. Om acne te behandelen maken we gebruik van verschillende soorten behandelingen, die aan te passen zijn op jouw huid. Vaak wordt deze behandeling gecombineerd met een andere behandelmethode, zodat jouw huid op de best mogelijke manier behandeld kan worden. Zowel voor de acne litteken behandeling als microneedling wordt de Dermica Goldpen gebruikt. Deze pen voldoet aan de veiligheid- en kwaliteitseisen en is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Eventuele fillers die gebruikt worden, hebben een basis van hyaluronzuur. Hier wordt voor gekozen omdat dit een natuurlijke stof is. Dit zorgt ervoor dat de fillers op een natuurlijke wijze worden afgebroken en het gezicht normaal kan bewegen. Onze huidtherapeut is een ware specialist op het gebied van huidtherapie. Ze is een erkend cosmetische arts, heeft een BIG registratie en is lid van de beroepsvereniging NVH.

Allure op haar best.
Verbeter jezelf en ga zelfverzekerd door het leven. Allure luistert aandachtig en adviseert.

Onlangs begonnen en het potentieel is nog lang niet bereikt. Allure begon haar clinic in 2021 met een visie, een nieuwe kwaliteitsstandaard neer zetten waar de rest wat van kan leren. Wanneer je een afspraak bij Allure maakt, ben je in goede handen. Is het voor een simpele ingreep als tanden bleken? Van harte welkom! Kom je voor een ingewikkelde ingreep, dan verwelkomen wij jou ook graag. 

Mondhygiëne behandeling Gingivitis/Parodontitis

Gingivitis: Ontstoken tandvlees noemen ze gingivitis. Vaak rood en gezwollen en bloedt het meestal bij poetsen of eten. De ontsteking van het tandvlees wordt veroorzaakt door bacteriën. De bacteriën bevinden zich in de tandplak. Het tandvlees raakt daardoor geïrriteerd en er start een afweerreactie. Het tandvlees zal hierdoor opzwellen en zal de doorbloeding van de tandvlees toenemen. Een ontsteking is het resultaat. 

Parodontitis: Wanneer een ontsteking aan het tandvlees zich uitbreidt naar het ondergelegen kaakbot spreken we dus van parodontitis. Het kaakbot rondom de tanden en kiezen gaat verloren en uiteindelijk kan er zoveel kaakbot verdwijnen dat de tanden en kiezen los gaan staan en ze ten slotte uit kunnen vallen. Een tijdige behandeling kan het verlies van tanden en kiezen voorkomen. Tijd voor een fris gebit? Maak direct een afspraak.