Medical Skin Clinic

Alleen het beste is goed genoeg voor jou. Allure begrijpt dat.
Neem een kijkje bij de behandelingen waar wij het beste in zijn.

Medische peeling

Microneedling

Acne-therapie

Pigmentvlekken

Bloedvaatjes

Skin Rejuvenation

Schimmelnagel

Fillers

Hydrafacial

Hier werken wij mee

Fillers behandeling

Bij Allure Clinic gebruiken we TEOSYAL RHA. Dé filler die rekening houdt met de mimiek van het gezicht. De Zwitserse firma Teoxane is gespecialiseerd in het produceren van injectables die allen 100% zijn gebaseerd op hyaluronzuur. TEOSYAL RHA® is de meest recente ontwikkeling van TEOXANE. Een filler op basis van hyaluronzuur die speciaal is ontworpen om de dynamiek van het gezicht te respecteren, met een unieke en innovatieve technologie die is ontwikkeld om het natuurlijke hyaluronzuur in onze huid na te bootsen. Het Teosyal filler assortiment wordt gebruikt door medici zoals artsen, dermatologen en plastisch chirurgen in meer dan 80 landen wereldwijd. Deze technologie is ontworpen om ervoor te zorgen dat de fillers het vermogen hebben zich aan de bewegingen van het gezicht aan te passen. Een behandeling met RHA fillers zorgt voor een natuurlijk resultaat.

Laser ontharing

Wij gebruiken de Quanta System Duetto MT EVO, het veiligste en meest effectieve laserapparaat. De twee laserbronnen maken gecombineerde lasertechnieken mogelijk. De Alexandrite 755nm laser is de gouden standaard voor het ontharen van huidtypes I tot III en hyperpigmentatie behandeling. De Nd:YAG 1064nm laser kan worden gebruikt voor huidtypes IV-VI en voor vasculaire behandelingen. Met deze twee lasers kunnen dus zowel lichte als donkere huidtypes worden behandeld. Definitief ontharen met het gebruik van deze lasers is dé manier om ongewenste haargroei tegen te gaan. de Quanta System Duetto MT EVO kan ook gebruikt worden voor vaatlaseren, pigment verwijderen, Skin Rejuvenation en Schimmelnagel. Voor meer informatie kunt u terecht op www.quantasystem.com.

Zimmer Cryo 6

Tijdens de laserbehandelingen is het van belang dat de huid goed wordt gekoeld. Wij gebruiken hiervoor het koelingsapparaat Zimmer Cryo 6, wat het comfort van de patiënt verhoogt en de kans op ongewenste bijwerkingen vermindert.

Micro-needling

Microneedling is het aanbrengen van zeer fijne trillende naaldjes op de huid. Deze naaldjes bevorderen de aanmaak van fibroblasten, collageen en elastine (bindweefsel) om de huid te vernieuwen en mooier te maken zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. Uw huid wordt zo voller, sterker, steviger, gladder en weerbaarder. Voor deze behandeling maken we gebruik van de het meest professionele en geschikte apparaat, namelijk de Dermica GoldPen. Dit apparaat heeft een klasse 2A CE certificeringsmerk en voldoet daarmee aan de officiële veiligheids- en kwaliteitseisen (suremedical, 2021). Met 1 behandeling krijgt je huid ee intensieve boost en een directe opfrissing. Voor een optimaal en langhoudend resultaat wordt een kuur van gemiddeld 4 tot 6 behandeling aangeraden.

Dermica Goldpen  behandelmogelijkheden:

 • Algehele huidverbetering
 • Fijne lijntjes
 • Rimpels
 • Huidverslapping
 • Diverse pigmentatie problemen
 • Grove huidstructuur / vergrote poriën
 • Hypertrofische en hypotrofische littekens
 • Acne littekens
 • Brandwonden
 • Striae / striemen
 • Dubbele kin
 • Alopecia/ kaalheid

Profiteer van onze opening. Tijdelijk 15% korting op laser ontharing.

Al ons behandelaars zijn gecertificeerd

Medische peeling

Heb je last van pukkeltjes, pigmentvlekken, huidveroudering, acne, acne- littekens, droge, vette of doffe huid. Wil je een goede frisse en stralende huid? Een medische peeling is een effectieve behandeling die op verschillende manieren wordt toegepast.
Een medische peelings bestaat uit vloeistoffen zoals glycolzuur, fruitzuur, jessner, trichloorazijnzuur en salicylzuur. De ingrediënten zorgen ervoor dat dode huidcellen vrij komt en er wordt nieuwe huidlaag (huidcellen) aangemaakt.
Medische peeling stimuleert de aanmaak van nieuw huidcellen

 • Je collageen en elastine wordt gestimuleerd
 • Verbeter de huidstructuur, verminderd grove poriën, vlekjes
 • Vermindert oneffenheden en u krijgt een egaliseerde huid
 • Verbeterd de hydratatie van je huid, lijntjes en rimpels
  Verminderd acne en acne- littekens

 

Is een medische peeling geschikt voor jou? U kunt bij ons een vrijblijvend intakegesprek plannen. De huidtherapeut maakt een huidanalyse en vervolgens bespreek welke behandeltraject het beste bij u huidprobleem past. Een medische peeling wordt bij ons uitsluitend door huidtherapeuten uitgevoerd. Heeft u een aanvullende verzekering, mogelijk wordt u geheel of gedeeltelijk door uw zorgverzekeraar vergoed. Neem voor meer informatie contact op met u zorgverzekeraar.

Microneedling

Microneedling is het aanbrengen van zeer fijne trillende naaldjes op de huid. Deze naaldjes bevorderen de aanmaak van fibroblasten, collageen en elastine (bindweefsel) om de huid te vernieuwen en mooier te maken zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. Uw huid wordt zo voller, sterker, steviger, gladder en weerbaarder. Voor deze behandeling maken we gebruik van de het meest professionele en geschikte apparaat, namelijk de Dermica GoldPen. Dit apparaat heeft een klasse 2A CE certificeringsmerk en voldoet daarmee aan de officiële veiligheids- en kwaliteitseisen (suremedical, 2021)

Micro- needling wordt toegepast bij de volgende behandelingen:

 • Littekens 
 • Wratten/ steelwratten
 • Grove huidstructuur/ grove poriën 
 • Peeling
 • Huidverjongering
 • Egaliseren van de huid
 • Fijne lijntjes & verouderde huid
 • Striae/ striemen

Huidverbetering is in vele vormen mogelijk. Dit is puur afhankelijk van je wensen en de mogelijkheden daar van. Behandelingen combineren geeft vaak het beste resultaat als het gaat om huidverjonging. Zo heeft Allure Clinic verschillende behandelcombinaties die de huid verbeterd. Ga je samen met Allure Clinic kijken naar de beste behandelingen voor jouw 

Acne-therapie

Heb je last van een onrustige huid? Rode en witte pukkels, mee-eters, ontstekingen op je gezicht, nek of rug? Acné is een verzamelnaam voor verschillende huidaandoeningen zoals mee-eters, rode en witte pukkels, en ontstekingen in het gezicht, borst, schouders, rug, nek en hals. Bij Allure Clinic kun je terecht voor een uitgebreid aanbod aan acné-behandelingen.

Ook zijn wij gespecialiseerd in acné-littekens en grove poriën. Zoals gewoonlijk plannen we een vrijblijvend intakegesprek. In een intake gesprek bespreken we je wensen en de mogelijkheden die Allure Clinic kan bieden. Voor ons is het belangrijk om te weten hoe jij je huid op dit moment verzorgd.

Plan een afspraak in via ons afspraakformulier of u kunt ons bellen. Vanuit een aanvullende verzekering wordt de acné behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed. Voor meer informatie raadpleeg uw zorgverzekeraar.

Pigment vlekken

Pigmentvlekken zijn de donkere verkleuringen van de huid, vaak te vinden in het gezicht, het decolleté en de handen. Deze vlekken bestaan uit melanine en worden ook wel hyperpigmentatie genoemd. Ze worden vooral veroorzaakt door blootstelling aan de zond, huidverandering en hormonale veranderingen.
Wij maken gebruik van de Quanta System Duetto MT EVO laserapparaat de modernste technieken van de medische wereld om pigmentvlekken volledig en/of gedeeltelijk te verwijderen.

Bloedvaatjes

Veel mensen vinden de kleine rode en paarsblauwe adertjes onaantrekkelijk. Deze dode vaatjes hebben geen functie en bevinden zich nét onder de huid. Ze zijn totaal onschuldig, maar ze gaan niet zomaar weg. Allure Clinic gebruikt de Nd:YAG (1064 nm) laser om oppervlakkige vaatjes en beenvaatjes met de laserapparaten van Quanta System Duetto MT EVO effectief te verwijderen.De Nd:YAG is geschikt voor het behandelen van:

 • Oppervlakkige beenvaatjes
 • Couperose
 • Rosacea
 • Gesprongen vaatjes gelaat en lichaam
 • Kersenwratjes


Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreekt onze huidtherapeut uw wensen en verwachtingen. In de meeste gevallen zijn de behandelde vaatjes binnen 1 behandeling zodanig vernietigd.

Skin Rejuvenation

Naarmate we ouder worden nemen de rimpels, fijne lijntjes en grove poriën toe. Dit proces kan met behulp van lasertherapie worden tegengegaan. In deze behandeling wordt de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd, wat voor een stevige en elastische huid zorgt waardoor acné, rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar zullen zijn. De Nd-Yag en Alexandrite lasers die wij gebruiken bevorderen de aanmaak van collageen en elastine in de onderste huidlagen. Zowel jong en oud kan bij ons terecht, aangezien deze behandeling een verouderde huid tegen kan gaan, maar ook kan voorkomen. Na een aantal weken is het resultaat zichtbaar en zult u langer van een jongere huid kunnen genieten.

Schimmelnagel

Laserbehandelingen kunnen ook worden ingezet bij het bestrijden van schimmelnagels; infecties van één of meerdere nagels van de voeten of handen. Voor deze behandeling gebruiken we de Nd-Yag en Alexandrite van de Quanta System Duetto MT EV om schimmels langzaam maar zeker te doden. De nagel zal vervolgens uitgroeien en plaats maken voor een gladde, gezonde nagel.

Fillers

Een minder vol en veerkrachtig gezicht of stoor jij je aan bepaalde lijntjes? Fillers zorgen voor een frissere uitstraling. Allure Clinic gebruik TEOSYAL RHA. Dé filler die rekening houdt met de mimiek van het gezicht. De Zwitserse firma Teoxane is gespecialiseerd in het produceren van injectables die allen 100% zijn gebaseerd op hyaluronzuur. TEOSYAL RHA is de meest recente ontwikkeling van TEOXANE. 

Een filler op basis van hyaluronzuur die speciaal is ontworpen om de dynamiek van het gezicht te respecteren, met een unieke en innovatieve technologie die is ontwikkeld om het natuurlijke hyaluronzuur in onze huid na te bootsen. Het Teosyal filler assortiment wordt gebruikt door medici zoals artsen, dermatologen en plastisch chirurgen in meer dan 80 landen wereldwijd. Deze technologie is ontworpen om ervoor te zorgen dat de fillers het vermogen hebben zich aan de bewegingen van het gezicht aan te passen. Een behandeling met RHA fillers zorgt voor een natuurlijk resultaat.

Glow facial Vitamine C

De HydraFacial is een gezichtsbehandeling. Met een HydraFacial behandeling wordt fijne lijntjes, grove huidstructuur en oppervlakkige pigmentvlekken behandeld. Deze behandeling bestaat uit drie stappen. Het eerste stap is het reinigen van de huid en verwijderen van dode huidcellen. Hiermee wordt alle onzuiverheden en verstopte poriën diep met een apparaat opgezogen. Tweede stap wordt een hydraterende en beschermende serums of peeling op uw huid aangebracht om uw huid kalmerend en verfrissend aanvult. De behandeling wordt vervolgens afgesloten met LED Light Therapy. In de laatste stap wordt een vochtinbrengende crème op uw huid aangebracht. De behandeling resulteert onmiddellijk in een zachter huid met een stralende gloed. Door combinatie met bijvoorbeeld Dermapen, Skinboosters of Vapazone is nog beter voor intensieve huidverbetering.

Mondhygiëne behandeling Gingivitis/Parodontitis

Gingivitis: Ontstoken tandvlees noemen ze gingivitis. Vaak rood en gezwollen en bloedt het meestal bij poetsen of eten. De ontsteking van het tandvlees wordt veroorzaakt door bacteriën. De bacteriën bevinden zich in de tandplak. Het tandvlees raakt daardoor geïrriteerd en er start een afweerreactie. Het tandvlees zal hierdoor opzwellen en zal de doorbloeding van de tandvlees toenemen. Een ontsteking is het resultaat. 

Parodontitis: Wanneer een ontsteking aan het tandvlees zich uitbreidt naar het ondergelegen kaakbot spreken we dus van parodontitis. Het kaakbot rondom de tanden en kiezen gaat verloren en uiteindelijk kan er zoveel kaakbot verdwijnen dat de tanden en kiezen los gaan staan en ze ten slotte uit kunnen vallen. Een tijdige behandeling kan het verlies van tanden en kiezen voorkomen. Tijd voor een fris gebit? Maak direct een afspraak.