Mondhygiënist Zoetermeer

Allure Clinic beschikt over gekwalificeerde mondhygiënisten in Zoetermeer en omstreken. Voor alles omtrent uw gebitsproblemen kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan periodieke controles, maar ook voor wortelkanaalbehandelingen, tanden bleken en restauratieve tandheelkunde in Zoetermeer. Van dinsdag tot en met vrijdag kunt u vrijblijvend een afspraak maken bij een Zoetermeer mondhygiënist. Als u een afspraak maakt bij een van onze mondhygiënisten in Zoetermeer, dan krijgt u gegarandeerd een persoonlijke aanpak. Dit zorgt ervoor dat alles prettig en duidelijk verloopt. Allure Clinic handhaaft strenge kwaliteitseisen, zodat wij het hoogst haalbare resultaat voor u kunnen behalen. Onze mondhygiënist in Zoetermeer staat klaar voor zowel jong en oud. Al onze medewerkers hebben veel ervaring met betrekking tot mondhygiëne. Doordat wij binnen ons team samenwerking en communicatie hoog in het vaandel hebben staan, kunnen wij u de beste zorg bieden voor uw mondhygiëne. Onze Zoetermeer mondhygiënisten helpen u graag verder met het verzorgen van uw gebit en het aanpakken van eventuele tandproblemen. Wij doen er alles voor om u weer breed te laten glimlachen!

Gebitsbehandelingen van A tot Z

U kunt bij onze kliniek terecht voor vrijwel alle mondhygiëne behandelingen. Zowel voor kindertandheelkunde, tandvlees correctie, als het plaatsen van kronen. Samen met onze ervaren mondhygiënisten in Zoetermeer zorgen wij er met alle zorg voor dat u weer een stralend gebit krijgt. Om er achter te komen wat er eventueel mis is met uw gebit of wat u er aan wilt veranderen, beginnen we bij Allure Clinic met een controle. Hierbij worden alle facetten van uw mondhygiëne doorgenomen. Eventuele problemen worden aangekaart, maar u kunt natuurlijk ook zelf aangeven wat u aan uw gebit zou willen veranderen. Dit kan onder andere het bleken van uw tanden zijn, maar ook bijvoorbeeld een gebitsprothese. Onze mondhygiënisten zullen u adviseren wat het verstandigste is om te laten doen, afhankelijk van uw situatie. Zo kunnen u en de specialist samen tot een goede oplossing komen.

Werkzaamheden van onze mondhygiënisten in Zoetermeer

Mondhygiënisten focussen zich voornamelijk op mondverzorging en preventie van gebitsproblemen. Het uiteindelijk doel is om tandvleesaandoeningen en tandbederf te bestrijden, maar ook om het te voorkomen. Bij Allure Clinic werken mondhygiënisten en tandartsen samen om het beste resultaat voor u te krijgen. Met de gezamenlijke kennis van beide specialisten weet u zeker dat uw gebit in de juiste handen is. Ook voor advies van een mondhygiënist in Zoetermeer kunt u bij ons terecht. Onze mondspecialisten brengen de conditie van het tandvlees in kaart en verwijderen tandsteen, tandplak en aanslag op uw tanden. Naast deze werkzaamheden zijn ze ook bevoegd om fluoride en sealant aan te brengen, kunnen ze uw vullingen polijsten, maken ze gebitsafdrukken en reinigen ze de worteloppervlakken. In overleg met de desbetreffende tandarts, mogen onze Zoetermeer mondhygiënisten ook een behandeling starten voor het behandelen van gaatjes, een lokale verdoving toedienen en röntgenfoto’s maken onder toezicht van een tandarts.

Een Zoetermeer mondhygiënist voor het hele gezin

Als u op zoek bent naar een mondhygiënist in Zoetermeer voor het hele gezin, dan bent u bij Allure Clinic aan het juiste adres. Zij zijn namelijk niet alleen maar gespecialiseerd in het behandelen van gebitten van volwassenen, maar ook voor jonge kinderen. Dankzij de rustige en persoonlijke aanpak van onze kliniek, zal ieder kind en volwassene zich op het gemak voelen bij ons. Aangezien kinderen vaker suikerhoudende dranken en snoepgoed binnenkrijgen, ontstaan er bij kinderen vaker gaatjes of andere tandproblemen. Door deze problemen op tijd aan te pakken, worden ergere problemen voorkomen. Het is dan ook verstandig om met het hele gezin minimaal 2 keer per jaar langs een mondhygiënist of tandarts in Zoetermeer te gaan. De mondhygiënist kan zo ook goed bijhouden hoe het gebit van uw gezinsleden door de jaren heen verandert. Deze kennis helpt bij het verhelpen van eventuele toekomstige gebitsproblemen. Ook kunt u terecht bij een van onze tandartsen in Oosterheem.

Allure op haar best.
Verbeter jezelf en ga zelfverzekerd door het leven. Allure luistert aandachtig en adviseert.

Onlangs begonnen en het potentieel is nog lang niet bereikt. Allure begon haar clinic in 2021 met een visie, een nieuwe kwaliteitsstandaard neer zetten waar de rest wat van kan leren. Wanneer je een afspraak bij Allure maakt, ben je in goede handen. Is het voor een simpele ingreep als tanden bleken? Van harte welkom! Kom je voor een ingewikkelde ingreep, dan verwelkomen wij jou ook graag. 

Een professionele mondhygiënist

Onze mondhygiëne kliniek in Zoetermeer beschikt over professionele, vakbekwame specialisten die precies weten wat goed voor uw gebit is. Voor zowel advies, controles en tandprocedures kunt u altijd bij Allure Clinic terecht. Weet u niet zeker of er iets mis is met uw gebit of weet u niet precies wat er mis is? De kans is dan groot dat onze mondhygiënisten hier wel raad mee weten dankzij hun jarenlange ervaring in het vakgebied. Zij kunnen u stap voor stap uitleggen wat de beste oplossing voor u is. Al onze mondhygiënisten staan ingeschreven bij het Kwaliteits Register Mondhygiënisten. Hierdoor weet u zeker dat onze specialisten deskundig zijn en over alle benodigde vaardigheden beschikken. Bij Allure Clinic hanteren we daarom ook strenge kwaliteitseisen om het beste resultaat voor uw gebit te realiseren!

Mondhygiëne behandeling Gingivitis/Parodontitis

Gingivitis: Ontstoken tandvlees noemen ze gingivitis. Vaak rood en gezwollen en bloedt het meestal bij poetsen of eten. De ontsteking van het tandvlees wordt veroorzaakt door bacteriën. De bacteriën bevinden zich in de tandplak. Het tandvlees raakt daardoor geïrriteerd en er start een afweerreactie. Het tandvlees zal hierdoor opzwellen en zal de doorbloeding van de tandvlees toenemen. Een ontsteking is het resultaat. 

Parodontitis: Wanneer een ontsteking aan het tandvlees zich uitbreidt naar het ondergelegen kaakbot spreken we dus van parodontitis. Het kaakbot rondom de tanden en kiezen gaat verloren en uiteindelijk kan er zoveel kaakbot verdwijnen dat de tanden en kiezen los gaan staan en ze ten slotte uit kunnen vallen. Een tijdige behandeling kan het verlies van tanden en kiezen voorkomen. Tijd voor een fris gebit? Maak direct een afspraak.