Allure op haar best.

Verbeter jezelf en ga zelfverzekerd door het leven. Allure luistert aandachtig en adviseert.

Onlangs begonnen en het potentieel is nog lang niet bereikt. Allure begon haar clinic in 2021 met een visie, een nieuwe kwaliteitsstandaard neer zetten waar de rest wat van kan leren. Wanneer je een afspraak bij Allure maakt, ben je in goede handen. Is het voor een simpele ingreep als tanden bleken? Van harte welkom! Kom je voor een ingewikkelde ingreep, dan verwelkomen wij jou ook graag. 

Het team van Allure Clinic

Binnen Allure Clinic werken we met een leuk team in een fijne werksfeer. Door goed samen te werken kunnen we de beste zorg aan onze patiënten geven.

Wij geloven dat ieder mens bijzonder en waardevol is. Dat willen we ook uitstralen en in praktijk brengen. Daarom zorgen we ervoor dat iedere patiënt zich bij ons op z’n gemak voelt. Discretie is belangrijk. En vanzelfsprekend is onze zorg van topkwaliteit.

Mahnaz Ghorbani

Mondhygiëniste

Mahnaz Ghorbani- Mondhygiëniste 

In 2015 is Mahnaz als mondhygiëniste afgestudeerd aan de Hogeschool Amsterdam. 

Mijn grootste drijfveer is het contact met onze patiënten. Helaas kent nog niet iedereen de risico’s van een slecht verzorgde mond en gebit. Daardoor loop je kans op allerlei lichamelijke aandoeningen, zoals hartkwalen en diabetes. Een gezonde mond en een stralend gebit zorgen er juist voor dat je je goed voelt en helpen dit soort kwalen te voorkomen.

Voorlichting en communicatie zijn daarom een zeer belangrijk onderdeel van mijn vak. Preventie – het voorkomen van een slechte mondgezondheid – is immers de sleutel tot een gezond gebit. 

Door mijn patiënten hiervan bewust te maken kan ik hun levenskwaliteit verbeteren. Dat doe ik door ze te informeren, inspireren en motiveren. Zo help ik ze hun gezonde gebit te behouden. Voor en tijdens de behandeling spreken we uitgebreid over wat en hoe ze het willen. Samen werken we toe aan het beste resultaat.

Ik ben leergierig en wil me zoveel mogelijk ontplooien. Vooral op sociaal gebied, de omgang met mensen en maatschappij. Ik ben ook zeer geïnteresseerd in psychologie en persoonlijke ontwikkeling, hiervoor volg ik allerlei workshops en trainingen. 

Drs. Kabir Farahi

Tandarts

Kabir Farahi studeerde in 2014 af als tandarts. Daarna werkte hij als algemeen practicus in verschillende tandartspraktijken in Zuid-Holland. Nu zet hij zijn talenten en vakmanschap in bij Allure Clinic. 

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik een bijdrage kan leveren aan de gezonde monden van al onze patiënten. Want Allure Clinic is een prachtige praktijk met veel persoonlijke aandacht voor bezoekers. 

Werken in een kleinschalige praktijk als die van ons is voor mij als tandarts extra fijn. Zo kan ik meer tijd besteden aan de behandelingen. Met als doel dat onze patiënten zonder angst naar de tandarts gaan en kinderen opgroeien met een goed gebit

 

BIG-registratie: 19919550302

Parisa Ghorbani

Preventieassistente

Mondhygiëne behandeling Gingivitis/Parodontitis

Gingivitis: Ontstoken tandvlees noemen ze gingivitis. Vaak rood en gezwollen en bloedt het meestal bij poetsen of eten. De ontsteking van het tandvlees wordt veroorzaakt door bacteriën. De bacteriën bevinden zich in de tandplak. Het tandvlees raakt daardoor geïrriteerd en er start een afweerreactie. Het tandvlees zal hierdoor opzwellen en zal de doorbloeding van de tandvlees toenemen. Een ontsteking is het resultaat. 

Parodontitis: Wanneer een ontsteking aan het tandvlees zich uitbreidt naar het ondergelegen kaakbot spreken we dus van parodontitis. Het kaakbot rondom de tanden en kiezen gaat verloren en uiteindelijk kan er zoveel kaakbot verdwijnen dat de tanden en kiezen los gaan staan en ze ten slotte uit kunnen vallen. Een tijdige behandeling kan het verlies van tanden en kiezen voorkomen. Tijd voor een fris gebit? Maak direct een afspraak.