Schoonheidssalon Zoetermeer

Ben je opzoek naar een schoonheidssalon in Zoetermeer? Zoek dan niet meer verder en kom naar Allure Clinic! In onze kliniek kun je terecht voor alle mogelijke behandelingen op het gebied van huid en schoonheid. Zo kun je onder andere bij ons terecht voor huid verbeter behandelingen zoals acne-therapie en microneedling. Ook kun je bij ons terecht voor het ontharen van je lichaam of het verbeteren van de huid in de vorm van fillers. Waar je ook voor komt, wij zorgen ervoor dat je tevreden en vol zelfvertrouwen de kliniek verlaat.

 

Doordat wij weten hoe belangrijk de huid is, helpen we je graag met het verhelpen van eventuele onzekerheden. Wij zijn pas tevreden als jij stralend de deur uitgaat. Een ander pluspunt van Allure Clinic is dat een groot deel van de behandelingen die door onze huidtherapeut uitgevoerd worden, vergoed worden door de zorgverzekeraar. Ben je naast een schoonheidssalon in Zoetermeer opzoek naar een mondhygiëniste die jouw tanden verzorgt? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Alle behandelingen bij Schoonheidssalon Zoetermeer

We bieden verschillende behandelingen die geschikt zijn voor jou. We zorgen ervoor dat je beter in je vel gaat zitten en dat onzekerheden worden weggenomen. Zo kun je bij ons terecht voor verschillende behandelingen die alles te maken hebben met jou laten stralen. Heb je last van een onrustige huid en heb je vaak last van puistjes of mee-eters? Dan kun je het beste kiezen voor een acne-therapie behandeling. Deze behandeling verminderd de onzuiverheden op je huid en herstelt eventuele littekens van acne. De acne-therapie is een van de vormen van huidverbetering. Andere vormen van huidverbetering die wij in ons schoonheidssalon in Zoetermeer gebruiken zijn microneedling en fillers.

 

Microneedling is het gebruik maken van verschillende kleine naadjes die in de huid worden geprikt. Het maakt je huid gladder en laat vlekjes verdwijnen. Wil je liever op een andere manier de huid verbeteren? Kies dan voor fillers op plaatsen waar je oneffenheden hebt. Deze worden opgevuld waardoor jij een stuk frisser oogt. Als laatste bieden wij laserbehandelingen voor het ontharen en het verminderen van beenvaatjes aan. Kortom bij schoonheidssalon Zoetermeer vind je alles dat je nodig hebt voor een complete schoonheidsbehandeling.

Eerste gesprek

Doordat er bij schoonheidssalon Zoetermeer enkel professionele behandelaars werken weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om eerst een gesprek aan te gaan. Geen type huid is namelijk hetzelfde en zal hierdoor een andere behandeling moeten krijgen. Het eerste gesprek is een intake en vormt de basis van de behandeling. Tijdens dit gesprek worden jouw wensen en verwachtingen besproken. Deze informatie bespreek jij met de behandelaar, zodat zij een realistisch beeld van de mogelijkheden kan geven. De behandelaar weet goede adviezen te geven op het gebied van huidverbetering en -behandeling. Hierdoor weet je zeker dat je voor de juiste behandeling kiest. Het managen van verwachtingen is voor beide kanten van cruciaal belang. Wanneer jullie beide akkoord zijn over de behandeling en de wensen duidelijk zijn gemaakt kan de behandeling beginnen. Er wordt hier gebruik gemaakt van de beste producten en de beste apparatuur. Zo zorgen we ervoor dat jij de best mogelijke behandeling ontvangt.

Beste apparatuur met erkende professionals

Om je te verzekeren van de best mogelijke behandeling maken wij enkel gebruik van de beste apparatuur, welke gebruikt worden door erkende professionals. De fillers zijn op basis van hyaluronzuur, zodat het lichaam deze op een natuurlijke wijze kan afbreken. Ook zorgt dit ervoor dat de mimiek van het gezicht niet veranderd wordt, waardoor je je natuurlijke gezichtsuitdrukkingen blijft behouden. De huid verbeterbehandeling door middel van microneedling wordt gedaan door gebruik te maken van een Dermica Goldpen. Deze pen voldoet net als de fillers en het laserapparaat aan de veiligheids- en kwaliteitseisen. Ons laser apparaat wordt altijd gebruikt in combinatie met een topkwaliteit koelapparaat. Onze behandelaar werkt al langere tijd met bovenstaande apparaten en is de professional in ons schoonheidssalon in Zoetermeer. Ze is een erkend cosmetische arts en huidtherapeut. Daarnaast is de huidtherapeut geregistreerd bij de kwaliteitswet BIG en is zij lid van de beroepsvereniging NVH.

Allure op haar best.
Verbeter jezelf en ga zelfverzekerd door het leven. Allure luistert aandachtig en adviseert.

Onlangs begonnen en het potentieel is nog lang niet bereikt. Allure begon haar clinic in 2021 met een visie, een nieuwe kwaliteitsstandaard neer zetten waar de rest wat van kan leren. Wanneer je een afspraak bij Allure maakt, ben je in goede handen. Is het voor een simpele ingreep als tanden bleken? Van harte welkom! Kom je voor een ingewikkelde ingreep, dan verwelkomen wij jou ook graag. 

Mondhygiëne behandeling Gingivitis/Parodontitis

Gingivitis: Ontstoken tandvlees noemen ze gingivitis. Vaak rood en gezwollen en bloedt het meestal bij poetsen of eten. De ontsteking van het tandvlees wordt veroorzaakt door bacteriën. De bacteriën bevinden zich in de tandplak. Het tandvlees raakt daardoor geïrriteerd en er start een afweerreactie. Het tandvlees zal hierdoor opzwellen en zal de doorbloeding van de tandvlees toenemen. Een ontsteking is het resultaat. 

Parodontitis: Wanneer een ontsteking aan het tandvlees zich uitbreidt naar het ondergelegen kaakbot spreken we dus van parodontitis. Het kaakbot rondom de tanden en kiezen gaat verloren en uiteindelijk kan er zoveel kaakbot verdwijnen dat de tanden en kiezen los gaan staan en ze ten slotte uit kunnen vallen. Een tijdige behandeling kan het verlies van tanden en kiezen voorkomen. Tijd voor een fris gebit? Maak direct een afspraak.