Tandarts Oosterheem

Wanneer je op zoek bent naar een tandarts in Oosterheem, dan ben je meer dan welkom bij Allure Clinic. We bieden de beste tandheelkundige zorg in de omgeving aan en beschikken over jarenlange ervaring binnen de sector. Hierdoor kunnen we jou de beste mondzorg bieden die jij nodig hebt. Niet alleen op het gebied van tandheelkunde, maar ook op gebied van mondhygiëne, kun je bij ons terecht. We staan klaar voor het hele gezin en helpen jou graag verder bij alle gebit gerelateerde behandelingen. Ook wanneer je enkel voor de periodieke controle komt, helpen we jou bij onze tandartspraktijk in Oosterheem graag. Ons doel is de beste zorg voor alle patiënten verlenen, ongeacht hun leeftijd. Naast dat wij specialisten zijn op het gebied van tandheelkunde, biedt onze praktijk ook verschillende behandelingen aan voor de huid. Deze combinatie zorgt ervoor dat je er weer helemaal fris en stralend uit komt te zien. Onze tandartspraktijk in Oosterheem is gespecialiseerd in persoonlijke aandacht voor iedere patiënt. Jij ontvangt altijd de zorg die je nodig hebt.

Beste tandartspraktijk in Oosterheem

Onze praktijk wordt door patiënten als de beste tandarts van Oosterheem en omgeving gezien. Dit komt doordat wij de persoonlijke aanpak voorop hebben staan. Wij kijken naar de patiënt als persoon en niet als nummer. Doordat onze praktijk kleinschalig is, kunnen we veel aandacht geven aan ieder individu. Er wordt ten alle tijden voldoende tijd ingepland, waardoor de controle of behandeling rustig uitgevoerd kan worden. Op deze manier proberen wij als tandarts in Oosterheem een band te creëren met elk van onze patiënten. Deze band komt ten goede van het bezoek aan de tandarts; men gaat het leuk vinden in plaats van iets vervelends. Vooral bij kleine kinderen is dit een aspect wat zeer belangrijk is. Door hen op een spelenderwijze manier kennis te laten maken met het bezoek aan de tandarts, hopen wij de vervelende reputatie weg te halen.

Tandarts in Oosterheem voor al jouw behandelingen

Je kunt bij ons terecht voor alles omtrent jouw gebit. Hierbij bedoelen wij niet alleen de tweejaarlijkse controle, maar ook eventuele behandelingen. De tweejaarlijkse controle is zowel voor jou als voor ons een manier om jouw gebit in de gaten te houden. We kunnen het makkelijker monitoren en hebben zo meer grip op de verzorging. We maken jouw gebit namelijk niet alleen schoon tijdens ter controle, we geven je ook tips over hoe je moet poetsen om eventuele problemen te voorkomen. Ditzelfde geldt voor kinderen. We geven veel aandacht aan het preventief verzorgen van de tanden. Wanneer er uit de controle blijkt dat er toch problemen zijn ontstaan, ben je ook altijd welkom bij ons. Mocht je andere problemen hebben die niet meteen medisch noodzakelijk zijn, maar wel ten goede komen voor jouw gebit, dan ben je altijd welkom om een afspraak te maken. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van kroon- en brugwerk facings, het bleken van de tanden of een tandvleescorrectie. Dit en meer zijn allemaal onderdelen waar we jou graag bij helpen. Zo ga je met een gezond gebit en een stralende glimlach de deur uit.

Oosterheem tandarts voor het hele gezin

Onze tandartspraktijk in Oosterheem is open voor het hele gezin. We verzorgen verschillende behandelingen voor volwassenen, maar staan ook voor kinderen klaar om de juiste mondzorg te bieden. Zo weten wij dat kinderen sneller last hebben van gaatjes. Hoewel kinderen deze tanden nog wisselen, kan een gaatje een groot probleem voor volwassen tanden veroorzaken. Het is daarom zeer belangrijk om samen met jouw kind de tweejaarlijkse controle te doen. Wanneer jouw kind tanden gaat wisselen, is de juiste verzorging zeer belangrijk. Deze kiezen hebben vaak diepe groeven, waardoor poetsen moeilijk wordt. Om deze reden helpen wij de tanden door middel van een seal laagje. Dit seal laagje wordt aangebracht over de tand en is compleet pijnloos, maar zorgt er wel voor dat gaatjes minder snel voorkomen. Naast dat wij jeugdtandarts zijn, zijn wij ook spoedtandarts in de regio. Dit betekent dat je buiten kantooruren terecht kunt voor een spoedbehandeling.

Allure op haar best.
Verbeter jezelf en ga zelfverzekerd door het leven. Allure luistert aandachtig en adviseert.

Onlangs begonnen en het potentieel is nog lang niet bereikt. Allure begon haar clinic in 2021 met een visie, een nieuwe kwaliteitsstandaard neer zetten waar de rest wat van kan leren. Wanneer je een afspraak bij Allure maakt, ben je in goede handen. Is het voor een simpele ingreep als tanden bleken? Van harte welkom! Kom je voor een ingewikkelde ingreep, dan verwelkomen wij jou ook graag. 

Professionele tandarts in Oosterheem

Onze tandartspraktijk in Oosterheem zorgt sinds 2021 voor een nieuwe kwaliteitsstandaard op gebied van mondzorg. Deze standaard heeft te maken met zowel de behandeling als de omgang met patiënten. Doordat onze tandarts ervaring heeft binnen verschillende praktijken, heeft hij deze kwaliteitsstandaard zelf opgericht. Positieve patiënt beleving en goede mondzorg staan bij ons hoog in het vaandel. De positieve patiënt beleving wordt gecreëerd door geruime tijd per patiënt in te plannen. Goede mondzorg wordt niet alleen geleverd door de goede samenwerking, maar ook door de nodige registraties van de behandelaars. Zo is de tandarts lid van de beroepsvereniging Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT) en onze mondhygiëniste van de NVM-mondhygiënisten beroepsorganisatie. Beide zijn geregistreerd bij de kwaliteitsweg BIG.

Mondhygiëne behandeling Gingivitis/Parodontitis

Gingivitis: Ontstoken tandvlees noemen ze gingivitis. Vaak rood en gezwollen en bloedt het meestal bij poetsen of eten. De ontsteking van het tandvlees wordt veroorzaakt door bacteriën. De bacteriën bevinden zich in de tandplak. Het tandvlees raakt daardoor geïrriteerd en er start een afweerreactie. Het tandvlees zal hierdoor opzwellen en zal de doorbloeding van de tandvlees toenemen. Een ontsteking is het resultaat. 

Parodontitis: Wanneer een ontsteking aan het tandvlees zich uitbreidt naar het ondergelegen kaakbot spreken we dus van parodontitis. Het kaakbot rondom de tanden en kiezen gaat verloren en uiteindelijk kan er zoveel kaakbot verdwijnen dat de tanden en kiezen los gaan staan en ze ten slotte uit kunnen vallen. Een tijdige behandeling kan het verlies van tanden en kiezen voorkomen. Tijd voor een fris gebit? Maak direct een afspraak.