Tandarts Zoetermeer

Bij ons kunt u terecht voor een specialistische tandarts in Zoetermeer. Bij ons bent u meer dan welkom voor uw periodieke controle, restauratie, wortelkanaalbehandeling of voor het sealen van de tanden. Ook voor bijvoorbeeld het bleken van uw tanden kunt u bij onze tandartspraktijk in Zoetermeer terecht. Naast onze tandarts in Zoetermeer, kunt u ook terecht bij de mondhygiëniste in Zoetermeer. Kortom, voor alles omtrent uw gebit bent u bij ons aan het juiste adres. Op gebied van tandheelkunde zorgen wij sinds 2021 voor een nieuwe kwaliteitsstandaard waar andere tandartsen wat van kunnen leren. Er wordt gebruik gemaakt van een persoonlijke aanpak waardoor we iedereen een prettige ervaring binnen onze praktijk bieden. Onze professionele medewerkers staan klaar voor het hele gezin. Hoewel de kliniek pas net bestaat, beschikken alle medewerkers over de nodige ervaring binnen het werkveld. Binnen ons team wordt er goed samen gewerkt, zo ontvangt u de beste zorg op gebied van mond en huid. Onze tandartspraktijk in Zoetermeer helpt u met het verzorgen van uw tanden en bestrijden van eventuele problemen, zodat u die stralende glimlach kunt behouden.

Alle behandelingen voor uw gebit

U kunt bij ons terecht voor alle behandelingen omtrent uw gebit, of dit nu om een periodieke controle gaat of een tandvleescorrectie gaat. Samen met u zorgen we ervoor dat uw gebit er mooi en stalend uit blijft zien. De eerste stap voor een gezonde mond en mooi gebit is de periodieke controle. Hiervoor brengt u tweemaal per jaar een bezoek aan onze kliniek, zodat wij de verzorging van uw gebit door kunnen nemen en kunnen controleren op problemen. In veel gevallen wordt het gebit enkel gereinigd en vinden er geen problemen plaats. Mochten er toch problemen in uw gebit geconstateerd zijn, zullen we deze bespreken en waar nodig een kleine ingreep plannen. Ook voor deze ingrepen, zoals het behandelen en vullen van gaatjes, kunt u gewoon bij ons terecht. Daarnaast helpen wij u ook graag met het plaatsen van kroon- en brugwerk facings en gebitsprotheses. Mocht u uw gebit graag grondig gereinigd willen hebben of uw tanden willen bleken, dan bent u bij ons als tandarts Zoetermeer aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een mondhygiëniste die u graag helpt met het verzorgen van uw gebit. Het gehele mond en tand team van Allure Clinic zorgt ervoor dat uw mond zo lang mogelijk gezond blijft.

Tandarts in Zoetermeer voor het hele gezin

Wanneer u opzoek bent naar een tandarts nabij Zoetermeer voor het hele gezin, bent u bij Allure Clinic aan het juiste adres. Wij zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in het behandelen van tanden van volwassenen, maar ook van kinderen. Kinderen zijn vaak gevoeliger voor gaatjes en tanderosie dan volwassenen. Bij Allure Clinic controleren wij de mondgezondheid van uw kind zodra het eerste tandje zichtbaar is. Onze jeugdtandarts in Zoetermeer zorgt ervoor dat uw kind op een spelenderwijze kennis kan maken met een bezoek aan de tandarts. Dit zorgt ervoor dat het voor zowel u als uw kind een prettige ervaring is. Ook wanneer uw kind tanden gaat wisselen kunt u bij ons terecht voor controle en eventuele behandeling. Op latere leeftijd sealen wij de nieuwe, gewisselde kiezen zodat gaatjes minder snel ontstaan. Deze nieuwe laag blijft jaren zitten en de behandeling is volkomen pijnloos. Samen zorgen we ervoor dat uw tandartsbezoeken van jong tot oud leuk blijven.

Professionele tandarts Zoetermeer

Onze tandarts in Zoetermeer en tandarts in Oosterheem heeft inmiddels al jarenlange ervaring opgebouwd door in andere praktijken als tandarts te werken. Hierdoor heeft hij inzicht gekregen in wat echt belangrijk is; persoonlijke aandacht voor bezoekers. Doordat de praktijk kleinschalig is, wordt er extra tijd besteed aan iedere patiënt. Hierdoor wordt de eventuele angst weggenomen en wordt een bezoek aan de tandarts een stuk leuker. Op deze manier wordt de beste zorg aan patiënten verleend en zorgen we ervoor dat alle patiënten van kleins af aan zonder angst naar de tandarts gaan. Ook beschikt het gehele team over de nodige registratie. Zo is de tandarts lid van de beroepsvereniging Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT) en heeft hij een registratie bij de kwaliteitsweg BIG. We hebben professionaliteit en ervaring hoog in het vaandel staan, u bent bij ons verzekerd van een professionele, vriendelijke behandeling.

Allure op haar best.
Verbeter jezelf en ga zelfverzekerd door het leven. Allure luistert aandachtig en adviseert.

Onlangs begonnen en het potentieel is nog lang niet bereikt. Allure begon haar clinic in 2021 met een visie, een nieuwe kwaliteitsstandaard neer zetten waar de rest wat van kan leren. Wanneer je een afspraak bij Allure maakt, ben je in goede handen. Is het voor een simpele ingreep als tanden bleken? Van harte welkom! Kom je voor een ingewikkelde ingreep, dan verwelkomen wij jou ook graag. 

Mondhygiëne behandeling Gingivitis/Parodontitis

Gingivitis: Ontstoken tandvlees noemen ze gingivitis. Vaak rood en gezwollen en bloedt het meestal bij poetsen of eten. De ontsteking van het tandvlees wordt veroorzaakt door bacteriën. De bacteriën bevinden zich in de tandplak. Het tandvlees raakt daardoor geïrriteerd en er start een afweerreactie. Het tandvlees zal hierdoor opzwellen en zal de doorbloeding van de tandvlees toenemen. Een ontsteking is het resultaat. 

Parodontitis: Wanneer een ontsteking aan het tandvlees zich uitbreidt naar het ondergelegen kaakbot spreken we dus van parodontitis. Het kaakbot rondom de tanden en kiezen gaat verloren en uiteindelijk kan er zoveel kaakbot verdwijnen dat de tanden en kiezen los gaan staan en ze ten slotte uit kunnen vallen. Een tijdige behandeling kan het verlies van tanden en kiezen voorkomen. Tijd voor een fris gebit? Maak direct een afspraak.